Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: Haridusministri auto lendas üle katuse

  Reede õhtul sõitis teelt välja ja rullis mitu korda üle katuse kahepäevaselt Läti-visiidilt naasva haridusministri ametiauto Audi A6.

  Õnnetus juhtus paarkümmend kilomeetrit Valgast Tartu poole Õru vallas, suhteliselt järsus kurvis, kust Valga politsei pressiesindaja sõnul on varemgi välja sõidetud, kirjutab SL Õhtuleht.
  Seljataga tihedad tööpäevad koos Läti värske haridusministriga, kellega arutati ühiseid haridus- ja teadustöö võimalusi ning Riia eesti kooli tulevikku, mida ähvardab kodutuks jäämine, võeti suund Tartusse.
  «Mida Tartu poole, seda libedamaks muutus tee ja tihedamaks lumetuisk,» meenutab Rand. «Sõitsime küll vilkuriga, kuid autojuht võttis kiirust järjest maha, sest teeolud muutusid üha keerulisemaks. Plaanisime juba helistada, et tõenäoliselt jääme hiljaks, kuna tee on sedavõrd kehv.»
  «?okk ja ehmatus oli väga suur. Mäletan, et auto hakkas vibama, keeras külje ette ja siis jälle tagasi sõidusuunas. Jõudsin veel mõelda, et jäime õnneks teele, kuid siis olime juba kraavis ning lõpuks põllu peal tihedas võsas. Auto maandus katusele. Pilkane pimedus. Hetk, mille rippusime turvavöödes, pea alaspidi, tundus ülipikana,» räägib Rand.
  Tänu turvavöödele vaid muhke ja klaasikildudest kriime saanud inimesed pugesid autost välja purunenud tagaakna kaudu. Et mootor jäi esialgu käima, üritasid pääsenud võimalikult ruttu autost kaugemale saada. Alles hiljem hakati pimedalt põllult külmas ja lumes otsima laiali lennanud asju ? telefone, dokumente, riideid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.