Ülo Toomsalu • 23. detsember 2002 kell 6:22

SLÕL: Kurjategija röövis pangast väljunud firmajuhilt 150 000

Pärnus võttis tundmatu mees pangast väljunud firmajuhilt relvaähvardusel ära 150 000 krooni ning põgenes.

Rööv pandi toime reedel kella 15.30 ajal Rüütli tänaval. «26aastane Pärnu mees võttis Ühispangast välja 150 000 krooni ning suundus Ringi tänava poole, kui teda ründas 28-30aastane vene keeles kõnelev mees,» rääkis Pärnu politsei pressiesindaja Kaja Kukk SL Õhtulehele. Ründaja oli rõivastatud musta, umbes 190 cm pikkune, sportliku kehaehitusega.

Röövel nõudis firmajuhilt püstol käes raha. «Tegemist oli summaga, mille firmajuht oli mõni hetk tagasi võtnud oma firma kontolt,» ütles politseikomissar Andres Sinimeri SL Õhtulehele.

Kuigi politsei saatis kohe välja lisapatrullid, jäi raharöövel tabamata.

«Politsei kontrollib erinevaid versioone,» ütles Andres Sinimeri. Küsimusele, kas tegemist võis olla kuriteo lavastamisega, vastas Sinimeri, et ka seda versiooni kontrollitakse. Politsei on firmajuhi üle kuulanud ning alustanud juhtunus kriminaalmenetlust.

Hetkel kuum