• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SLÕL: Kurjategija röövis pangast väljunud firmajuhilt 150 000

  Pärnus võttis tundmatu mees pangast väljunud firmajuhilt relvaähvardusel ära 150 000 krooni ning põgenes.

  Rööv pandi toime reedel kella 15.30 ajal Rüütli tänaval. «26aastane Pärnu mees võttis Ühispangast välja 150 000 krooni ning suundus Ringi tänava poole, kui teda ründas 28-30aastane vene keeles kõnelev mees,» rääkis Pärnu politsei pressiesindaja Kaja Kukk SL Õhtulehele. Ründaja oli rõivastatud musta, umbes 190 cm pikkune, sportliku kehaehitusega.
  Röövel nõudis firmajuhilt püstol käes raha. «Tegemist oli summaga, mille firmajuht oli mõni hetk tagasi võtnud oma firma kontolt,» ütles politseikomissar Andres Sinimeri SL Õhtulehele.
  Kuigi politsei saatis kohe välja lisapatrullid, jäi raharöövel tabamata.
  «Politsei kontrollib erinevaid versioone,» ütles Andres Sinimeri. Küsimusele, kas tegemist võis olla kuriteo lavastamisega, vastas Sinimeri, et ka seda versiooni kontrollitakse. Politsei on firmajuhi üle kuulanud ning alustanud juhtunus kriminaalmenetlust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Uute autode müük kukkus Euroopas veerandi
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.