Inge Rumessen • 12. märts 2003 kell 12:32

Mart Susi informeeris töötajaid tagasiastumisest kirja teel

Concordia ülikooli rektor teavitas täna kolleege kirja teel enda ja oma abikaasa tagasiastumisest.

Järgneb kiri:

Soovin Teid teavitada sellest, et eile esitas OÜ Concordia Rahvusvahelise Ülikooli Varahaldus ise avalduse ettevõtte pankroti algatamiseks. See tähendab, et Concordia Rahvusvahelise Ülikooli Eestis tegevus on kuni pankrotiprotsessi lõpuleviimiseni praeguste omanike all peatatud.

Kahjuks ei andnud tulemusi meie läbirääkimised Concordia Ülikooli potentsiaalsete uute omanike ja strateegiliste investoritega.

Toetame täielikult Concordia Ülikooli algatusgruppi, mis on moodustanud mittetulundusühingu eesmärgiga säilitada Concordia õppekava, üliõpilased, teaduskonnad ja õppejõud. Selleks, et Concordia Ülikool saaks institutsioonina jätkata oleme valmis loobuma uue ühingu kasuks nimest Concordia Rahvusvaheline Ülikool Eestis. Loodame, et nimetatud algatusgrupil õnnestub saada vajalik finantseerimine nii Eesti Vabariigi Valitsuse käest kui ka teistest allikatest ning et tal õnnestub säilitada Concordia Rahvusvahelise Ülikooli Eestis akadeemilisi väärtusi.

Ühtlasi loodame, et uuele ühingule õnnestub kanda üle Concordia Ülikoolile väljastatud litsentsid, akrediteerimine, andmebaasid ja muud materiaalsed ja mittemateriaalsed varad.

Alates tänasest olen tagandatud rektori ja pr. Susi aserektori ametikohast.

Nendel rasketel aegadel on oluline tagada kogu akadeemilise kogukonna ühtekuuluvustunne.'

Kirja tõlkis inglise keelest Toomas Hõbemägi.

Hetkel kuum