27. oktoober 2003 kell 22:00

Kaks kasulikku infokogumit

Selle asemel, et internetist vajalikke dokumente ja infot otsida, saab Euroopa Liidu tollitariifistiku TARIC nüüd CD-l soetada. Euroopa ühenduste ametlike väljaannete talitus andis uue TARICi välja 11 ametlikus keeles.

TARIC ühendab endas ühise tollitariifistiku ning kaubandus-, põllumajandus- ja muude kaupade importimise ja eksportimisega seotud ühenduse poliitika (kaubanduslikud õigusaktid) unikaalsel ja ühildataval viisil.

- Euroliidu tollitariifid CD-plaadil

- Väljaandja: Euroopa ühenduste ametlike väljaannete talitus- Hind: 923 krooni

Käsiraamat katab kogu rahvusvahelise kaubandustegevuse, alustades sellest, kuidas ette valmistada müügilepingut, kuidas korraldada rahvusvahelist transporti, lõpetades agendi-, distribuutori- ja frantsiisiküsimustega.

?Export-Import Basics? on osa triloogiast, mille Rahvusvahelise Kaubanduskoja eksperdid on välja andnud, et abistada ettevõtjaid kaubandustegevusel. Triloogiasse kuuluvad veel ?Key Words in International Trade? ja ?A to Z in International Trade?.

?Export-Import Basics?i? teine väljaanne ? esimene ilmus 1997. aasta veebruaris ? on täiendatud ning käsitleb muudatusi, mis on selle aja jooksul toimunud. Lisaks on täiesti uus peatükk elektroonilisest kaubandusest, mis tutvustab kaubandusmaailmas toimunud muutusi.

- Guide to Export Import Basics 2nd edition

- Väljaandja: Rahvusvaheline Kaubandus-Tööstuskoda- Ilmumisaeg: 2003 märts- Maht: 365 lk- Hind: 895 krooni, Tööstus-Kaubanduskoja liikmele 792 krooni

Autor: Jaanika Vaher

Hetkel kuum