• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kaks kasulikku infokogumit

  Selle asemel, et internetist vajalikke dokumente ja infot otsida, saab Euroopa Liidu tollitariifistiku TARIC nüüd CD-l soetada. Euroopa ühenduste ametlike väljaannete talitus andis uue TARICi välja 11 ametlikus keeles.
  TARIC ühendab endas ühise tollitariifistiku ning kaubandus-, põllumajandus- ja muude kaupade importimise ja eksportimisega seotud ühenduse poliitika (kaubanduslikud õigusaktid) unikaalsel ja ühildataval viisil.
  - Euroliidu tollitariifid CD-plaadil
  - Väljaandja: Euroopa ühenduste ametlike väljaannete talitus- Hind: 923 krooni
  Käsiraamat katab kogu rahvusvahelise kaubandustegevuse, alustades sellest, kuidas ette valmistada müügilepingut, kuidas korraldada rahvusvahelist transporti, lõpetades agendi-, distribuutori- ja frantsiisiküsimustega.
  ?Export-Import Basics? on osa triloogiast, mille Rahvusvahelise Kaubanduskoja eksperdid on välja andnud, et abistada ettevõtjaid kaubandustegevusel. Triloogiasse kuuluvad veel ?Key Words in International Trade? ja ?A to Z in International Trade?.
  ?Export-Import Basics?i? teine väljaanne ? esimene ilmus 1997. aasta veebruaris ? on täiendatud ning käsitleb muudatusi, mis on selle aja jooksul toimunud. Lisaks on täiesti uus peatükk elektroonilisest kaubandusest, mis tutvustab kaubandusmaailmas toimunud muutusi.
  - Guide to Export Import Basics 2nd edition
  - Väljaandja: Rahvusvaheline Kaubandus-Tööstuskoda- Ilmumisaeg: 2003 märts- Maht: 365 lk- Hind: 895 krooni, Tööstus-Kaubanduskoja liikmele 792 krooni
  Autor: Jaanika Vaher
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.