ÄP fototoimetus • 27. oktoober 2003 kell 22:00

Põhjalik logistikamõistete andmebaas

Rahvusvahelises transpordis on terminid, lühendid ning mõisted inglise keeles. Sellises inglise keeles, millest saab heal juhul aru jurist. Selleks, et ka klient mõistaks lepingute sisu, tasub heita pilt sellele mõistete andmebaasile, kust leiab enamiku transpordiäris kasutusel olevatest mõisteid. Andmebaasi täiendatakse jooksvalt.

Kui mõisted üle vaadatud, leiab leheküljelt veel hulgaliselt logistikateemalisi kirjutisi, alates uudistest ja lõpetades kogemuslugudega. Viimaste seast näiteks veokipargi haldamine, 10 toimiva logistika alustala jne. Oma koht on ka vabade töökohtade sektsioonil ning turuülevaadetel.

Lehekülg on inglise keeles.

- www.eyefortransport.com/glossary/ab.shtml

Autor: ÄP

Hetkel kuum