• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EMT uuendas Eesti-siseseid ja roaming-teenuseid

  Alates selle nädala algusest saavad kõik EMT ärikliendid, kes kasutavad firmasiseseid lühinumbreid, kasutada neid ka sõnumeid saates. Seni sai lühinumbrit valides vaid helistada.
  Lühinumbriga SMSi saatmine on võimalik automaatselt kõigil äriklientidel, kes kasutavad firmasisesel helistamisel lühinumbreid. Uut teenust tellima ei pea. SMS maksustatakse vastavalt paketipõhisele SMSi hinnale.
  EMT GPRS-roaming laienes ka Sloveeniasse. Nüüdsest on EMT klientidel võimalik internetiühendust kasutada 20 välisriigi 23 operaatori võrgus. Tuntumad roaming-partnerid on T-Mobile (Saksamaa, Austria, Holland, T?ehhi), Orange (Suurbritannia), Sonera (Soome), Vodafone Omnitel (Itaalia), Vodafone-Panafon (Kreeka).
  Samuti uuendas operaator oma WAP-lehekülje struktuuri. Lehe struktuuriloogika lähtub teiste EMT infomenüüde ülesehitusest, et kasutaja ei peaks erinevalt üles ehitatud menüüde tõttu igas kohas uuesti navigeerimist õppima.
  Eesti Mobiiltelefoni WAP-lehekülg asub aadressil wap.emt.ee
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.