ÄP fototoimetus • 29. oktoober 2003 kell 22:00

EMT uuendas Eesti-siseseid ja roaming-teenuseid

Alates selle nädala algusest saavad kõik EMT ärikliendid, kes kasutavad firmasiseseid lühinumbreid, kasutada neid ka sõnumeid saates. Seni sai lühinumbrit valides vaid helistada.

Lühinumbriga SMSi saatmine on võimalik automaatselt kõigil äriklientidel, kes kasutavad firmasisesel helistamisel lühinumbreid. Uut teenust tellima ei pea. SMS maksustatakse vastavalt paketipõhisele SMSi hinnale.

EMT GPRS-roaming laienes ka Sloveeniasse. Nüüdsest on EMT klientidel võimalik internetiühendust kasutada 20 välisriigi 23 operaatori võrgus. Tuntumad roaming-partnerid on T-Mobile (Saksamaa, Austria, Holland, T?ehhi), Orange (Suurbritannia), Sonera (Soome), Vodafone Omnitel (Itaalia), Vodafone-Panafon (Kreeka).

Samuti uuendas operaator oma WAP-lehekülje struktuuri. Lehe struktuuriloogika lähtub teiste EMT infomenüüde ülesehitusest, et kasutaja ei peaks erinevalt üles ehitatud menüüde tõttu igas kohas uuesti navigeerimist õppima.

Eesti Mobiiltelefoni WAP-lehekülg asub aadressil wap.emt.ee

Autor: ÄP

Hetkel kuum