6. november 2003 kell 22:00

Rootsi-ameerika rokkvalem töötab

Viis aastat tagasi ilmus debüüt ?Desireless? ja just too album on koduks ühele parimale loole, mis eales loodud ? ?Save Tonight?. Plaadi enda meeleolu on maagiline tänaseni. Kolme aasta vanune ?Living in the Present Future? oli küll väga klooni moodi, kuid ebaühtlasema tasemega.

Värske albumi esimese mulje jätab värviline ümbris, mis mehe eelmiste tööde mustvalge kujunduse kõrval on kõva muutus. Rootslastest kauaegseid partnereid täiendavad ameeriklased ning see on samm lähemale mr Cherry soovile olla võrreldud Tom Petty ja Neil Youngiga.

Mis siin ikka võrrelda, mehe soulisugemetega kitarrirokk ja täiesti positiivne vaimsus on iseenesest rariteetne nähtus. Kui ta teile meeldib, leiate ka siit, mida ootasite.

Pakkumata midagi põrutavat on ?Subrosa? plaat muusikult, kellele võib alati kindel olla.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum