• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Eesti aasta parim müügimees on pankur

  Reede õhtul lõppes neli päeva kestnud müügiinimeste võistlus, aasta müügiguru tiitliga läks koju Hansapanga osakonnajuhataja Matti Pruul (30).

  ?Müün alluvatele ja ülemustele ideid ning otsuseid,? vastas üliveenva tämbriga Pruul küsimusele, mida ta siis õigupoolest müüb. Ehk: müügiguru polegi seekord müügimees, vaid ametilt hoopis juht, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Kolleeg saatis meili, et vaata, Matti, selline võistlus on, äkki tahad osaleda, ma ise ei julge,? selgitas vastne guru oma võistlusele sattumist.
  Esimene ülesanne sättis võistlejaist müügimehed konkureerivasse automüügisalongi klienti üle lööma. ?Mina pakkusin kliendile abi, ja nii see läks,? tutvustas Pruul oma lahendust.
  Võistlus kestis neli päeva, kolmel esimesel päeval lahendati virtuaalkeskkonnas müügiolukordi ? kõik lahendused on huvilistele lugeda. Iga päeva lõpuks löödi punktid kokku ja selgitati välja need, kes edasi pääsesid. Üldse proovis kätt ligi 450 osalejat, ütles üks korraldajatest, CV-Online Baltikumi turundusjuht Tiina Saar. ?Lõpuks valisime välja 150, silmast silma finaali kutsusime 12.? Nii tuli reede pärastlõunal ?müüa? konkurentidele ?ürii silme all maha Alex Lepajõe mustriline tapeet, potilill, kasujälgimise seadeldis, koerte värvimise masin ja muud pudi-padi. ?Lõpp kiskus dramaatiliseks: kustutati tulesid, elekter oli igas mõttes õhus,? kirjeldas võistluse lõppminuteid Saar.
  ?Matti Pruul oli teistest peajagu üle ? veenev, särav ja mitte pealetükkiv ? juhtus see, mis juhtuma pidi,? iseloomustas väljavalitut ?ürii kokkukutsuja ja ülesannete koostaja Vain SMD konsultant Urmas Purde.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Mart Parind: Brexit tähendab Brexitit. Kõigile. Ka juriidiliselt Prantsusmaal elav britt jäi mõlemas riigis valimisõiguseta
Mõnikord on vaja, et õiguslikult ilmne kinnitataks üle ka kohtus. Just nii juhtus 9. juunil, kui Euroopa Kohus pidi nentima, et pärast Brexitit ei laiene Euroopa Liidu kodanike õigused enam Ühendkuningriigi kodanikele, ole sa kes tahes, kirjutab Advokaadibüroo NOVE nõunik ja Euroopa õiguse valdkonna juht Mart Parind.
Mõnikord on vaja, et õiguslikult ilmne kinnitataks üle ka kohtus. Just nii juhtus 9. juunil, kui Euroopa Kohus pidi nentima, et pärast Brexitit ei laiene Euroopa Liidu kodanike õigused enam Ühendkuningriigi kodanikele, ole sa kes tahes, kirjutab Advokaadibüroo NOVE nõunik ja Euroopa õiguse valdkonna juht Mart Parind.
Wise’i aasta käive kerkis kolmandiku võrra
Eestlaste asutatud maksevahendaja Wise kasvatas lõppenud majandusaastal tugevalt tulemusi ning prognoosib kasvu ka alanud aastaks.
Eestlaste asutatud maksevahendaja Wise kasvatas lõppenud majandusaastal tugevalt tulemusi ning prognoosib kasvu ka alanud aastaks.
Sõõrumaa meelitas enda juurde ühe Wise'i finantsjuhi
Eesti päritolu finants-startupi Wise Aasia ja Lähis-Ida piirkonna finantsjuht Nataliya Gavrylova hakkab edaspidi arendama Urmas Sõõrumaale kuuluvat Foruse platvormimajandust.
Eesti päritolu finants-startupi Wise Aasia ja Lähis-Ida piirkonna finantsjuht Nataliya Gavrylova hakkab edaspidi arendama Urmas Sõõrumaale kuuluvat Foruse platvormimajandust.
Enefit Greeni Soome tuulepark hakkab investoritele raha tootma järgmisel aastal
Enefit Greeni 13 tuulikuga Tolpanvaara tuulepark hakkab elektrit tootma 2023. aasta sügisel. Pargi ehitusse investeerib börsifirma 83 miljonit eurot.
Enefit Greeni 13 tuulikuga Tolpanvaara tuulepark hakkab elektrit tootma 2023. aasta sügisel. Pargi ehitusse investeerib börsifirma 83 miljonit eurot.
Raadiohommikus: tehinguturul ja Ukrainas toimuv
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu NATO idatiiva tugevdamisest, Eesti tehinguturul toimuvast sõja valguses ja sellest, mida arvab Ukraina ettevõtluse perspektiividest seal äsja äridelegatsiooni koosseisus käinud ettevõtja.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu NATO idatiiva tugevdamisest, Eesti tehinguturul toimuvast sõja valguses ja sellest, mida arvab Ukraina ettevõtluse perspektiividest seal äsja äridelegatsiooni koosseisus käinud ettevõtja.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.