Ieva Abolina osalus Tallinna Farmaatsiatehases on 12%

Eesti Väärtpaberikeskusele saabus eile Ieva Abolina 28. novembril välja saadetud teade olulise osaluse omandamise kohta Tallinna Farmaatsiatehase ASis.

Pärast Tallinna Börsi ja Eesti Väärtpaberikeskuse järelepärimisi teatas Ieva Abolina Hansabanka vahendusel Tallinna Farmaatsiatehase aktsiaraamatu pidajale, et tema osalus Tallinna Farmaatsiatehases suurenes üle 10 protsendi kõikidest aktsiatega esindatud häältest ning ületas seega olulise osaluse künnise, teatas Tallinna börs.

Vastavalt edastatud teatele omandas Ieva Abolina käesoleva aasta 4. novembril 87 500 Tallinna Farmaatsiatehase aktsiat ning omab tehingujärgselt kokku 150 000 Tallinna Farmaatsiatehase aktsiat, mis moodustab 12% ettevõtte aktsiakapitalist. Kõik nimetatud aktsiad asuvad esindajakontol Hansabanka Clients.

Hetkel kuum