• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Paltsu firma kohtuistung sai eile nelja minutiga läbi

  Maksuameti esindajat polnud ka eilehommikusel Tõnis Paltsu Tallinna linnakohtusse esitatud kaebuse arutamisel. Kohtunik Aulike Salo ütles istungil, et kohtukutse on edasi antud Tallinna juriidiliste isikute maksuameti inspektorile, kelle nime ei suuda ta allkirja järgi tuvastada.
  Maksuameti pressiesindaja Aivar Pau ütles, et kohtukutse pole maksuameti juristideni jõudnud. Kohtukutse saabus maksuametisse koos teiste paberitega ning maksuameti kantseleitöötaja andis allkirja ümbriku kättesaamise kohta. ?Kohtukutse kahe silma vahele jäämise puhul oli tegu inimliku eksitusega,? põhjendas Pau. Ülejäänud dokumendid jõudsid juristideni ja maksuamet vastas kohtule tähtaegselt.
  Palts ütles, et ta ei võimendaks tänast maksuameti kohtusse ilmumata jätmist üle: ?Nii nagu sohu juhitud sõjaväel ei saa käsu korras lasta ümber rivistuda, nii tuleb suurte organisatsioonide õigele teele juhtimisel omada kannatlikkust."
  Kohtusse olid kohale tulnud Tõnis Palts, tema esindajatena advokaadid Ants Karu ja Madis Päts ning tunnistaja Erlike Kumar. Kumar, kes leidis kohtusse tulekuks aega 10kuuse lapse kõrvalt, on teeb Pambos Holdingsile raamatupidamist.
  Tõnis Palts kommenteeris, et tegi suvel ministrina kehva tööd. ?Oleksin pidanud maksuametiga poole aasta jooksul hakkama saama,? ütles Palts.
  Kohtuistungid kokku 7000kroonise trahvi määramise õigsuse üle lükkusid jaanuari.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.