18. detsember 2003 kell 8:11

Statistikaamet: keskmiselt on ühes ettevõttes 12 arvutit

Statistikaamet avaldas uuringu, mille kohaselt oli ühes Eesti ettevõttes 2002. aastal keskmiselt 12 arvutit, neist 10 internetiühendusega.

Kõige rohkem arvuteid oli postside ja telekommunikatsiooni ettevõtetes, keskmiselt 185 arvutit ettevõttes. Järgnesid arvutitega tegelevad ettevõtted ning muu äritegevuse ettevõtted, vastavalt 40 ja 15 arvutit ettevõttes.

Internetiühendus oli 83 protsendil ettevõtetest, mis on 18 protsenti rohkem kui aasta varem. 58 protsendil ettevõtetest oli interneti püsiühendus (ADSL, SDSL) ja 22 protsenti kasutas sissehelistamisteenust. Juhtmeta internetiühendust ning püsiühendust kaabel-TV kaudu kasutasid ettevõtted vähem, vastavalt 7 protsenti ja 4 protsenti ettevõtetest.

Hetkel kuum