Otepää vineeritehasel uus ärinimi

02. jaanuar 2004, 14:58

Alates 1. jaanuarist on Otepää vineeritehasel uus ärinimi ? UPM-Kymmene Otepää AS, teatas ettevõte.

UPM-Kymmene Otepää tegevjuhi Kaido Kuke kinnitusel jäävad ettevõtte registreerimisnumber, aadress ning kõik kontaktandmed samaks.

Otepääl asuv vineeritehas kandis varem ärinime AS FSS Plywood.

Kuke sõnul on nimemuutus üks osa suuremast muutusest, kus UPM kontsern ühendas oma WISA tooteid valmistavad firmad Schauman Wood Oy, Yhtyneet Sahat Oy, Mahogany Oy ja Kalso Teollisuus Oy ühte äriühingusse. Uue äriühingu ametlik nimi on UPM-Kymmene Wood Oy, aga kommertsnimena kasutatakse ka lühikest ja löövat nime UPM.

?Nimemuutus teeb asja selgemaks, sest tulevikus saame mitmete erinevate nimede asemel rääkida vaid ühest UPMst,? selgitas Kukk. ?Usume, et UPM nimi ja hea maine toovad lisaväärtust ka WISA puidutoodete turunduses ning kasutamises kogu maailmas.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing