Elektriraudtee uus juhatus homsest ametis

12. jaanuar 2004, 13:01

Alates homsest asub Elektriraudtee AS juhatuse esimehena tööle Margus Mals ning juhatuse liikmena Kaida Kauler.

Endisest juhatusest on kuni 30. jaanuarini ametis Rein Riisalu, edasi jätkab juhatus kaheliikmelisena.

Margus Mals on õppinud Tartu Ülikooli rahanduse ja krediidi erialal. Ta on töötanud AS Eesti Hoiupanga Tallinna ja Harjumaa regiooni direktorina, juhtinud õmblusettevõtet AS Walko ning töötanud AS Ühinenud Meieri projektijuhina Moskvas. Enne Elektriraudtee ASi tööle asumist oli ta ametis ASis Ösel Foods tootmisdirektori ning juhatuse liikmena. Margus Mals on abielus ning tal on üks tütar.

Kaida Kauler on õppinud Tartu Ülikooli õigusteaduse erialal ning jätab õpinguid magistriõppes EBSis strateegilise juhtimise erialal. Ta on töötanud AS Eesti Loto personali- ja õigusosakonna juhatajana ning Tallinna linnavalitsuse sisekontrolörina. Enne Elektriraudtee ASi tööle asumist oli ta ametis Eesti Töötukassa juhatuse liikmena. Kaida Kauler on abielus ning tal on üks tütar.

12. jaanuaril on viimane tööpäev Alar Kaupil, kes alates 31. jaanuarist 2001 töötab Elektriraudtee juhatuse liikmena ning alates 12. novembrist 2003 täidab ettevõtte juhatuse esimehe ülesandeid. Kaup vastutas Elektriraudtee ASi juhatuses finantsjuhtimise, raamatupidamise ja IT valdkonna eest. Ettevõtte varade bilansiline väärtus on kasvanud 2000. a lõpu 21,0 miljonilt kroonilt 90,8 miljoni kroonini 2003. aasta lõpuks. Kolme aasta jooksul on ettevõte investeerinud 55,8 miljonit krooni, kusjuures pole olnud vajadust kaasata võõrkapitali. Ettevõtte äritulud 2003. aastal olid 15,6% ning puhaskasum 2,5 korda suuremad kui 2002. aastal. Uueks ametiajaks Elektriraudtee AS juhatusse Kaup ei kandideerinud.

Elektriraudtee AS nõukogu valis uued juhatuse liikmed välja 2003.aasta lõpus korraldatud konkursil 23 kandidaadi hulgast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing