Ülevaade tänastest ajalehtedest

28. jaanuar 2004, 08:51

Eesti Päevaleht:

Eesti Loto nõukogu võttis möödunud nädalal peetud koosolekul vastu põhimõttelise otsuse loobuda oma osalusest üle-eestilises kasiinoketis Admiral, aktsiate müügist loodab ettevõte teenida paarsada tuhat krooni.

Leedu juhtiv apteegikett Eurofarmacijos Vaistines plaanib käesoleval aastal laiendada oma tegevust Eesti turule.

EMT mahukat reklaamikampaaniat, millega ettevõte toetab laste kõnekaardi müüki, võrdlevad mõned lapsevanemad totaalse ajupesuga, kuna ainuüksi telereklaame lastakse õhtu jooksul telekanalites mitmeid kordi. Samas on tugev müügitoetus tõstnud uue toote müüginumbrid kõrgemale, kui ettevõte prognoosis.

Tallinna ringkonnakohus jättis sel nädalal jõusse linnakohtu otsuse, mis tühistas möödunud aasta augustis Alexela Oili võlausaldajate kompromissettepaneku, millega vähendati firma võlakoormat 90 protsendi võrra.

Postimees:

Microsofti asutaja Bill Gates oli huvitatud majandusminister Meelis Atoneni ettepanekust katsetada Eestis ärimudelit, mille puhul riik korraldab oma kodanikele Microsofti tarkvara rentimise neile vastuvõetava hinnaga.

Res Publicasse kuuluva haridusministri Toivo Maimetsa plaani panna koolid uutmoodi rahastamisega end tõhusamalt ära majandama toetab Reformierakond, ent kritiseerib teine võimupartner Rahvaliit.

Eesti ja Soome teadlased korraldavad tänavu maikuus Helsingis ühisistungi, kus on kavas koos mõlema riigi valitsuse esindajatega kokku leppida poliitilist toetust väärivad kahe maa koostöösuunad teadusvallas.

Põllumajandusülikool kavandab ulatuslikku struktuurireformi, mis senise kava kohaselt jätab teaduskondade ja instituutide asemel alles viis teadusvaldkondi koondavat instituudilaadset struktuuriüksust.

SL Õhtuleht:

Väike-Munamäe Suusakeskuse juht Aare Tamme koos turvamehega peletasid oma suusamäelt minema seitse koolipoissi, sest lapsed polnud laenanud mäesuuski tema firmalt, vaid odavamast kohast. Tamme väitel on see levinud tava, kuid SL Õhtulehel sellele kinnitust leida ei õnnestunud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing