EPL: Eesti Loto püüab uuendustega mängijaid juurde võita

29. jaanuar 2004, 08:00

Eesti Loto loodab veel enne suve käivitada uue loteriipiletite müügi süsteemi, mis muudab ka lotopiletite väljanägemist ja lihtsustab nende kättesaadavust.

Peamine erinevus, mis vanade lototerminalide mahakandmise järel tarbijale silma paistab, on Eesti Loto juhi Aivar Lepa sõnul loteriipileti väljanägemine. Senist roosakat maatriksprinteriga trükitud lotopiletit asendab turvalisem, kuid endiselt roosale paberile trükitud pilet, kirjutab Eesti Päevaleht.

Samuti muutub lihtsamaks lotopiletite kättesaadavus, sest plaani kohaselt paigutab ettevõte uued müügiaparaadid ka näiteks toidukaupluste kassadesse.

Eesti Loto nõukogu esimehe Sven Sesteri sõnul unustavad paljud lotosõbrad pileti ostmata, sest praegu asuvad lototerminalid enamkülastavatest kassadest eemal. ?Uue süsteemi käivitumise järel ei jää loteriipileti ostmise võimalus märkamata. Meie soov on muuta loteriipilet sama kättesaadavaks nagu näiteks nätsupakk,? märkis Sester.

Ettevõtte ideest paigutada lotomüügi terminalid ka toidukaupluste kassadesse pole rahul tarbijakaitse liidu juhatuse esimees Enn-Toivo Annuk.

Tema sõnul on oht, et lotopilet võib muutuda impulssostuks ja mõjutada oluliselt inimeste väljakujunenud tarbimisharjumusi. Omalt poolt lubab Toivo Annuk, et tarbijakaitsjad asuvad selgitama lotomänguga kaasnevaid ohte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing