Jaan Pöör keeldub enda umbusaldamisavaldust menetlusse võtmast

ÄP Online 16. veebruar 2004, 00:00

Endisele Riigikogu liikmele ja Rahvaliidu volikogu esimehele Jaan Pöörile on Res Publica ja valimisliidu Loksa Kodud saadikud korduvalt esitanud nõude kutsuda kokku volikogu istung, kus tuleksid arutusele umbusaldusavaldused volikogu esimehele, keskerakondlasest linnapeale Helle Lootsmannile ja linnavalitsusele.

Opositsioonis olevad saadikud on volikogu esimehele esitanud kokku kolm nõuet. Vaatamata oma seaduslikule kohustusele on volikogu esimees nimetatud nõudeid jätkuvalt eiranud ning kutsunud volikogu istungi kokku alles 31. märtsiks. Samas ei ole ka 31. märtsi istungi päevakorda umbusaldusavaldusi lisatud.

Loksal opositsioonis olevate Res Publica saadikute sõnul raskendab umbusaldusavalduste menetlemist ka Loksa linna valimiskomisjoni sõltuvus volikogu esimehest Jaan Pöörist ning linnakoalitsiooni esimehest Värner Lootsmannist. Viimane on Riigikogu Keskfraktsiooni liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing