Estonian Air avab lennuliini Münchenisse

Liis Kängsepp 17. veebruar 2004, 15:06

Mais hakkab Estonian Air viiel päeval nädalas lendama Münchenisse, esimeste piletite hinnapakkumisega tullakse välja järgmisel nädalavahetusel.

Tallinn-Müncheni liin avatakse peale ühe lennuki lisandumist Estonian Airi lennuparki, täpne kuupäev, millal Münchenisse lendama saab hakata, pole veel kindel. Hinnaklassi poolest peaksid piletid Münchenisse jääma samadesse piiridesse, kui lendamine Londonisse ja Pariisi.

Seoses uue lennuki tulekuga lisatakse lende teistelegi liinidele. Kopenhaageni suunal lisatakse hilisõhtune neljas lend (kuuel päeval nädalas), Londonisse ja Oslosse lisatakse kolm ning Hamburgi kaks lendu nädalas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing