TNT Eesti sai Euroopa Parima Tööandja tiitli

12. märts 2004, 12:02

Üleeuroopalise uuringu 'Parimad tööandjad - parimad tulemused' järgi on Euroopa atraktiivseim tööandja TNT Eesti, teatas ettevõte.

Uuringu tulemusi avaldas täna The Wall Street Journal Europe.
'Parimad tööandjad - parimad tulemused' on konsultatsioonifirma Hewitt Associates"i poolt läbiviidav üleeuroopaline uuring, milles 2003. aastal osales esmakordselt ka Eesti. Uuringu raames käsitletakse muuhulgas organisatsiooni atraktiivsust töötajatejaoks ning analüüsitakse, kui pühendunud on ettevõtte töötajad. Iga osalev organisatsioon saab hinnangu oma personalipoliitikale ja võimaluse võrrelda ennast Euroopa parimatega.

'TNT Eestil on põhjust olla uhke selle üle, mida nad on oma inimeste motiveerimise osas seni teinud, sest käesoleva uuringu tulemuste põhjal on TNT töötajate seas valdav enamus neid, kes teavad ettevõtte eesmärke ning oma rolli nende eesmärkide saavutamisel ningkes tahavad ettevõtte nimel pingutada ja teha rohkem kui otseselt nõutud,' kommenteeris uuringu eestipoolse põhikorraldaja Fontese konsultant Mariann Märtsin.


TNT Eesti tegevjuhi Asko Talu sõnul on tegemist pikaajalise töö tunnustamisega. 'TNT Eesti on tegutsenud juba 10 aastat ning viimased 5-6 aastat oleme panustanud personali arendamisse ja kaasamisse. Töötajate suurem pühendumine annab võimaluse saavutada palju rohkem, nii töötajal endal kui ka kogu ettevõttel. Pühendunud ja rohkem rahulolevad töötajad on klientidega suheldes palju sõbralikumad ja abivalmivad. Meie töötajad on need, kes loovad ettevõttest pildi nii klientidele kui ka teistele väljaspoolsetele' ütles Talu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing