EPL: Norde Centrum märgistab autosid

15. märts 2004, 08:04

Norde Centrumi klient laseb politseil uurida, kas turvameestel oli õigus kleepida tema auto esiaknale raskesti eemaldatav kleebis.

Ehitusmaterjalide müüja Jaan Tiidus (52) jättis reede hommikul auto Ahtri tänaval asuva Norde Centrumi juurde ja sammus üle tee asuvasse Maailma Kaubanduskeskusse äripartnerile üht Soome aadressi edastama. ?Ma jooksin korraks seitsmendale korrusele. See ei saanud võtta kauem kui viis minutit,? ütles ta Eesti Päevalehele.

Kui mees tagasi jõudis, ootas teda ees ebameeldiv üllatus punase kleebise näol auto esiklaasil. Esialgu üritas Tiidus seda ära tõmmata, kuid liim ei andnud järele. Jääkaabitsaga togides sai autojuht täpselt juhi silmade kõrgusele kleebitud hoiatusest lahti vaid ääred.

Politseitelefonil 110 helistanud Tiidus kuulis, et ta pole sugugi esimene, kelle auto Norde Centrumi turvamehed kasutuskõlbmatuks on muutnud. Seepeale läks autojuht Kesklinna politseiosakonda ja tegi avalduse sõiduki rikkumise kohta.

Tiidusega sarnaselt oli reede hommikul kella 10 paiku kaubanduskeskuse parklas punaseid hoiatusi kleebitud veel kümmekonnale autole.

Kaubanduskeskuse parklas korda valvava Ober-Hausi turvateenistuse ülema Jaanus Tapersoni sõnul panid turvamehed hoiatuskleebise umbes 30 autole. Hoiatuse said need, kes lahkusid kaubanduskeskuse territooriumilt ja jätsid auto parkimisplatsile.

Turvaülema sõnul märgitakse kaua parkivate autode numbrid üles ja karistatakse peamiselt vanu ja tuntud parkijaid.

Turvaülema hinnangul ei riku tasulisel parkimisalal asuvat tasuta parklat kasutavate autojuhtide kleebistega peletamine poekeskuse mainet, sest klientidele jääb rohkem ruumi. ?Loodame, et parkla läheb päeval tühjemaks ja autode arv vastab keskuse külastajate arvule,? nentis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing