Heidit Kaio • 6. aprill 2004 kell 12:02

Keskkonnasõbralikud ettevõtted saavad preemia

Homme tunnustatakse konkursil Keskkonnasõbralike ettevõtete TIPP osalenud ettevõtteid.

Teistkordselt korraldatava konkursi eesmärk on tunnustada Eesti ettevõtete jõupingutusi ja investeeringuid keskkonnasaaste vähendamiseks, propageerida keskkonnahoidlikku tootmisviisi ja teadvustada avalikkuses säästva arengu suunalist tegevust.

Konkurss Keskkonnasõbralike ettevõtete TIPP on suunatud kõigile Eesti ettevõtetele. Osaleda oli võimalik kahes kategoorias suurettevõtete ning väike- ja keskmise suurusega ettevõtete kategoorias.

Esimene konkurss toimus 2002. aastal ning siis olid konkursile kutsutud ainult suurtootmisettevõtted. Tookord osales kaheksa ettevõtet. Konkursi võitsid AS Kunda Nordic Tsement sihipärase keskkonnajuhtimissüsteemi juurutamise ja Optiroc AS tootmisprotsessi täiustamise eest.

Hetkel kuum