Inno Tähismaa • 12. aprill 2004 kell 6:25

RMK audiitoriks saab Ernst & Young Baltic AS

Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) audiitoriks saab audiitorfirma Ernst Young Baltic AS.

Ernst Young Baltic võitis konkursi 2004.-2006. aasta RMK aruannete auditeerimiseks, teatas RMK esindaja.

Riigihankes esitati 4 pakkumist, millest tunnistati edukaks Ernst Young Baltic AS pakkumine. Aastatel 1999-2003 on RMK majandusaasta aruandeid auditeerinud PriceWaterhouseCoopers AS. Uue audiitori leidmise vajadus tekkis seoses eelneva riigihanke raames sõlmitud lepingu tähtaja lõppemisega.

Riigimetsa majandaja RMK on metsaseadusega moodustatud riigitulundusasutus, mille põhiülesanne on riigimetsa säästlik ja efektiivne majandamine. RMK kasvatab metsauuendusmaterjali, korraldab metsatöid ning tegeleb metsa ja puidu müügiga. Lisaks loob RMK igaüheõiguse teostamise võimalusi oma puhkealadel ning arendab loodushariduslikku tegevust.

Hetkel kuum