20. aprill 2004 kell 7:02

TeliaSonera: eestlaste reaktsioon mõistetav, kuid ebarealistlik

Eestlaste eitav reaktsioon Eesti Telekomi ülevõtmispakkumisele on mõistetav, kuid mitte realistlik, lausus TeliaSonera esindaja Kauppalehtis.

Me ei tõsta mingil juhul eelmisel nädalal Eesti Telekomi eest tehtud 500 miljoni eurost (7,8 mld kr) pakkumist, ütles TeliaSonera Balti tegevuse eest vastutav Kenneth Karlberg. 'Mingit tõstmist ei tule, seda ütlen täitsa selgelt.'

Me ei kavatse maksta ülihinda ja aktsia on viimasel ajal ülehinnatud, lausus Karlberg. Ta lisas, et usub, et Eesti riik ja telekomi teised aktsionärid kiidavad pakkumise heaks, kui pääsevad tutvuma selle üksikasjadega.

'Hm. Ehk oleks olnud parem, kui riik ei oleks meie pakkumist veel kommenteerinud,' kommenteeris ta Eesti rahandusministeeriumi kiiret eitavat reaktsiooni TeliaSonera pakkumisele.

Hetkel kuum