13. mai 2004 kell 7:27

Valitsus: EPL süüdistus on alusetu

Valitsuse kommunikatsioonibüroo peab alusetuks ja arusaamatuks Eesti Päevalehe etteheiteid teabe varjamises ning uuringumaterjalide salastamises.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo on tellinud alates 2003. aasta oktoobrist turu-uuringufirmalt EMOR igakuiselt valitsuse ja Euroopa Liidu toetusreitingu uuringut, teatas kommunikatsioonibüroo.

Uuringu esmaavaldamise õigus oli kuni 2003. aasta lõpuni ajalehel Postimees, alates 2004. aastast ajalehel Eesti Päevaleht ning uuringu tulemused on vastavad ajalehed ka igal kuul avaldanud. Valitsuse kommunikatsioonibüroo peab alusetuks ja arusaamatuks etteheiteid teabe varjamises ning uuringumaterjalide salastamises. Kõik kommunikatsioonibüroo poolt tellitud uuringute kokkuvõtted on avaldatud Riigikantselei <#kodulehel=http://www.riigikantselei.ee/?id=372>

Hetkel kuum