Ionisaator päästab kevadväsimusest

Moodsas kontoris on pahatihti palju arvuteid, inimesi ning sageli kurdetakse et ?õhk on paks?. Tihti ei käi kontorite aknad lahti ? ja kui käivad, pole sellest suuremat kasu. Parem läppunud toaõhk kui liivakord laual, millega kaasneb kesklinna autoving ja lärm. Halvast õhust tekivad aga kiiresti kurnatus, väsimus, stress.

Hingamishäiretega inimeste hädad võimenduvad, töövõime langeb. Sellises olukorras on abi õhuionisaatoritest. Lisaks õhu puhastamisele-filtreerimisele, mille käigus eemaldatakse kontorikeskkonnast tolmu, baktereid ning allergiat, astmat ja bronhiiti põhjustavaid aineosakesi, paiskab ionisaator õhku negatiivseid ioone. Põrkudes õhuosakestega, tekivad negatiivselt laetud õhuosakesed, mis aitavad neutraliseerida õhku ?paksuks? tegevaid positiivseid osakesi.

Televiisorid, arvutid, mikrolaineahjud, koopiamasinad jm kontoritehnika on kõrge energiatasemega, mis tekitab positiivseid õhuioone. Nende tiheduse suurenemine õhus mõjub inimese tervisele halvasti. Eelkõige kutsub see esile hormoonide, nagu seratoniin ja vaba histamiin, eritumise inimkehas, mis võib põhjustada astmat, bronhiiti, silmanägemise halvenemist, liigesevalu, närvilisust, pinget, depressiooni jne.

Väikese muusikakeskuse sarnane riist näeb kontoris hea välja ja ei tee lauaarvutist rohkem müra. Juba mõnepäevase kasutamise järel peaks kontoritingimustes tulemused tunda olema ? aparaat steriliseerib ja desodoreerib õhu, eemaldatud saab mikroskoopiline tolm, lestad, hallitusseente osakesed, viirused.

Hetkel kuum