Ülo Toomsalu • 28. juuni 2004 kell 7:18

Ülevaade tänastest ajalehtedest

Eesti Päevaleht:

Riigikogu menetluses on seadusemuudatus, mis korraldab ümber päästeameti juhtimise ja kaotab 2007. aastaks ära kolm sõjaväestatud päästeüksust, mis võib spetsialistide hinnangul vähendada suutlikkust õnnetustega toime tulla.

Äsjastel eurovalimistel kaotuse saanud Res Publica laupäevane volikogu süvendas veelgi erakonnasisest lõhet, mille tingis partei noorpoliitikute kohatine kriitikavaba käitumine.

Tallinna linnavalitsuse suurim võlglane oli tunamullu Anders Tsahkna, äsja avaldatud majanduslike huvide deklaratsioonide järgi on tema koha üle võtnud Peep Aaviksoo, kel on kohustusi rohkem kui 2,1 miljoni krooni eest.

Postimees:

Juba aastaid personaliotsingu turul tegutsenud portaalid CV Keskus ja CV Online pole rahul uute pürgijate Burgeri ja Hyppelauaga, süüdistades neid oma kuulutuste kopeerimises ja aegunud teabe esitamises.

Laupäeval Res Publica volikogu esimeheks valitud sotsiaalminister Marko Pomerants pole nõus ajakirjanduses kõlanud süüdistustega, et Res Publica sisedemokraatiaga pole asjad korras ja seda juhib neli «äraostmatut».

Jaak Kilmi ja Rene Reinumägi võtsid eile Moskvas vastu Püha Jüri hõbedase kuju ? Moskva filmifestival nimetas nende mängufilmi «Sigade revolutsioon» ?ürii eripreemia ehk tähtsuselt teise preemia vääriliseks.

Läänemeremaade tippkohtumise hakul nädal tagasi Tallinna lahte sisenenud USA merejalaväe eelasetuslaev tekitas laevateel liikudes segadust ega vastanud veeteede ameti liikluskontrolli raadiosidele.

SL Õhtuleht:

Pühapäeva hommikul jättis alajaamast vaske varastanud mees osa Ahtme linnast 1,5 tunniks elektrita. 6000voldise pinge all olnud seadmeid lõhkunud varas sai ränga elektrilöögi ja põletushaavu ning viidi haiglasse.

3000 elanikuga Nissi vald peab sularahaautomaadist suu puhtaks pühkima, sest pankadele pole see tasuv.

Hetkel kuum