12. august 2004 kell 9:02

LHV korraldas Versio Holdingu võlakirjaemissiooni

Investeerimispank LHV korraldas OÜ Versio Holding konverteeritavate võlakirjade emissiooni, teatas LHV.

Kinnise emissiooni maht oli 2,55 miljonit eurot. Kokku emiteeriti esmalevitamise käigus 3592 diskonteeritud võlakirja nimiväärtuses 3,592 miljonit eurot. Esmapakkumisel märgiti võlakirjaemissioon üle 1,34 korda. Võlakirjad on 3-aastase tähtajaga ja tootlusega ca 20% aastas.

Võlakirjad noteeritakse Tallinna Börsil hiljemalt aasta jooksul. Võlakirjaomanikel on lunastamisel õigus konverteerida võlakirjad nimiväärtuses ettevõtte osakapitaliks.

OÜ Versio Holding juhatuse liikme Ivar Luki sõnul kavatseb ettevõte võlakirjaemissioonil kaasatud raha kasutada Norra kaasomanike väljaostmiseks, omandamaks 100% osalust Finsam Container Systems ASis (Norra) ning Finsam Estonia ASis. Mõlemad ettevõtted tegelevad transpordikonteinerite tootmise ja müügiga rahvusvahelistele transpordifirmadele ning eriotstarbeliste konteinerite tootmise ja müügiga NATO struktuuridele.

LHV on Balti riikide juhtiv investeerimispank, millel on kontorid Tallinnas, Riias ja Vilniuses.

Hetkel kuum