Tallinnas tegutseb libaajakirjanik Kärmas

07. oktoober 2004, 08:46

Ekspressi ja ETV ajakirjanik Mihkel Kärmas sai hiljuti salaprase virtuaalse teisiku, kirjutas EE.

Majanduskaitse Büroo juhataja Lauri Vitsut kirjutas läinud nädalal poolteist lehekülge pika vastuse inimesele, keda ta pidas Kärmaseks. Teravas toonis päring, kus Vitsutit nimetati petiseks, laekus Vitsuti e-postikasti möödunud reedel aadressilt mihkel.karmas@mail.ee.
Suur oli ärimehe imestus, kui ta pärast vastuse valmis kirjutamist esmaspäeval õigelt Ekspressi ja Pealtnägija kaasautorilt kuulis, et too ei tea asjast tuhkagi. 'Mõtlesin, et Kärmas esitas provokatiivse käsimuse,' sõnas Vitsut.

Mail.ee teenust osutava Tele2 kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnul ei saa firma tegeliku kirjasaatja andmeid välja anda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing