Kui sinust saab tüütu viga asjaajamises

ÄP 08. oktoober 2004, 00:00

Viktor Navorski (Tom Hanks) on Ida-Euroopa turist, kes avastab New Yorki jõudes, et teda ei lasta USAsse, sest tema kodumaal toimus vahepeal riigipööre ning ta on seeläbi inimene eikuskilt. Ta peab jääma elama JFK rahvusvahelise lennujaama terminali, kuni sõda ta kodumaal läbi saab.

Nädalatest saavad kuud ning Viktor leiab lennujaama kirevas miniuniversumis endale uued sõbrad ja kohtab hulgaliselt absurdi, lahkust ja vastutulelikkust, aga ka inimlikku rumalust ja bürokraatiat julgeolekuametnik Frank Dixoni (Stanley Tucci) tõttu, kelle jaoks pole Navorski muud kui tüütu viga asjaajamises, mis tuleks võimalikult kiiresti kõrvaldada. Viktori õnneks ei puudu terminalis ka romantika. Seda toob tema ellu stjuardess Amelia (Catherine Zeta-Jones), kellega nad pidevalt juhuslikult kohtuvad.

"Terminal" on südamlik komöödia, mille lavastajaks Oscari-võitja Steven Spielberg.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing