Hirm kinos Sõprus

ÄP 15. oktoober 2004, 00:00

Lühimängufilmis ?Hirm? loovad veidrad tegelased ja kummaline atmosfäär hämara tausta sündmustele, mis leiavad aset ühes kõrvalises raviasutuses, kuhu Helen satub pärast oma ema surma, keda ta pole näinud kakskümmend aastat. ?okeerivas keskkonnas avastab noor naine võimuka dr Schulze patsientide hulgast oma venna, kelle olemasolu meenub talle vaid häirivaist lapsepõlveunenägudest. Helenil tuleb teha valik, kas põgeneda tagasi linna või päästa vend ja leida vastus enda minevikule.

Re?issöör ja stsenarist Anri Rulkov, operaator-lavastaja Mait Mäekivi. Osades Kaia Skoblov, Kalju Komissarov, Meelis Rämmeld, Epp Eespäev, Kleer Maibaum, Veltan Otsman, Tambet Tuisk

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing