Narva jätkab ebaseaduslikku maksustamist

ÄP 25. oktoober 2004, 00:00

Narva linnapea Eldar Efendijev jätkab vaatamata õiguskantsleri ettekirjutusele Eesti-Vene piiriületajatelt raha korjamist ja peab selle kohta aru andma riigikohtule. Õiguskantsler Erik-Juhan Truuväli alustas eelmisel nädalal riigikohtule Narva linnavalitsuse suhtes kaebuse koostamist, kirjutas ÄP 5 a tagasi.

Vene keelt kõnelev ametnik saadab piiripunkti saabunud autod tagasi, kui sõiduki juht pole läbilaskepunkti kontrollivale firmale tasunud. Narva piiripunkti läbib Eesti poolt iga päev umbes 400 autot, millega linnavalitsus teenib ligi 30 000 krooni päevas.

Hetkeseis: Teema on endiselt üleval.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing