Peeter Raidla • 25. oktoober 2004 kell 8:28

Arco Vara: 1- ja 2-toaliste korterite hind tõuseb veelgi

Tallinna 1- ja 2-toaliste tüüpkorterite keskmine hind tõuseb Arco Vara prognoosi kohaselt aastaga 5-10 protsenti.

Käesoleva aasta kolmanda kvartali tüüpkorterite turu ülevaates tõdetakse, et enimnõutud korteri tüübiks Tallinnas on Mustamäel ja Õismäel asuv kahetoaline mitteläbikäidavate tubadega korter. Toimiv korteriühistu, hea remonditase ning elamu korrasolek on peamised tegurid, mis vanema elamufondi osas olulist rolli mängivad. Vanemate elamute puhul saab Arco Vara arvates täheldada selget nõudlust hinnaklassis 9000-12 000 krooni ruutmeetri kohta, seda ka kesklinnast kaugemal.

Et nn magalarajoonide tüüpkorterite pakkumises on märgatav ülekaal 3-toaliste korterite osas, siis ei prognoosita ka nende hinnataseme tõusu.

Hetkel kuum