Konverents lõunanaabrite juures pakub vaheldust

Eda-Liis Kann 27. oktoober 2004, 00:00

Broadline?i juhatuse liikme Merilen Mentaali sõnul otsitakse sageli ka lihtsalt vaheldust senistele konverentside toimumise kohtadele. Sellisel juhul polegi vaja kaugele minna, sest väga palju huvitavaid võimalusi leidub meie lõunanaabrite juures, Lätis ja Leedus.

Mentaali sõnul pole erinevalt Eestist tuhande või pisut enama delegaadiga konverentsi korraldamine Riias ja Vilniuses probleem.

Kohti, mida valida, on palju, kuid Riias oleks Mentaali sõnul suure delegaatide arvuga konverentside puhul kindlasti esimene valik linna südames asuv rahvusvaheliste konverentside toimumiskoht Kongresu Nams (Riia kongressihall), mis mahutab kuni 1200 külalist. See on asukoha poolest ideaalseim keskus, sest suured hotellid, Riia unikaalne vanalinn ja vaatamisväärsused asuvad mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel, lisab Mentaal.

Leedus seevastu soovitab Mentaal Vilniuse lähedal asuvat Baltikumi moodsaimat ja multifunktsionaalseimat konverentsihotelli Le Meridien Villon Resort. Tegemist on rahvusvaheliste professionaalsete konverentsikorraldajate ühe kõige kõrgemalt hinnatud konverentsihotelliga regioonis, mida hinnatakse just mahutavuse ja erinevate ruumide kombineerimisvõimaluste ning tuntud hotelliketti kuulumise tõttu.

Väikese ja keskmise suurusega kohtumiste ja seminaride jaoks pakutakse Läti ja Leedu konverentsihotellides kaasaegset konverentsikeskkonda koos heal tasemel tehniliste lahenduste ning professionaalse teenindusega. Hinnaklass on võrreldav Eesti hotellide konverentsikeskuste omaga.

Alati võib usaldada nii Reval Hotelsi hotellide kui ka Radisson SASi hotellide konverentsi- ja majutustoodete kvaliteeti Baltikumis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing