EPL: ETV annab ruume loodavale meediakoolile

28. oktoober 2004, 07:43

Järgmise aasta sügisest õppetööd alustava meedia- ja filmikolledzhi ambitsioon on olla kogu Läänemere piirkonnas arvestatav õppeasutus.

Eesti Televisiooni (ETV) juhatuse esimees Ilmar Raag tunnistas Eesti Päevalehele, et kolledzh ei saa endale ETV vana maja tervenisti, vaid osa ruume Gonsiori tänava hoonest. 'Plaan on anda praeguses majas õppetööks ruume ja plaanida neid ehituse eel ka võimalikku uude telemajja,' ütles Raag.

ETV oleks ka loodava kolledzhi nõukogu liige, andes üliõpilastele peale ruumide ka tehnilisi vahendeid. Ka praegu on ETV-l koostöö pedagoogikaülikooli telerezhii tudengitega, kes saavad kasutada stuudioid, kaameraid ja muud tehnikat. ETV rahalise toetuse suurusjärk meediakolledzhi tudengitele jääb põhimõtteliselt sama suureks, kui see on praegu pedagoogikaülikooli tudengitele.

Raag märkis, et osaliselt hakkab õppetöö toimuma inglise või mõnes muus võõrkeeles. 'Paljuski ka sellepärast, et meil pole endil kõiki õppejõude.'

Raag nägi võimaliku konfliktikoha teket selles, et kuna uut telemaja hakkab haldama äriühing, siis hariduse pealt kinnisvaraäri teha ei tohiks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing