ÄP fototoimetus • 4. november 2004 kell 22:00

Ees on elu kõige kohutavam öö

Max (Jamie Fox) on elanud 12 aastat taksojuhi üksluist elu, kinnitades endale pidevalt, et see on kõigest ajutine lahendus. Kogu elu on muutunud rutiiniks, mille lahutamatuks osaks on tahavaatepeeglis vahelduvad näod. Kuni tänase õhtuni...

Vincent (Tom Cruise) on palgamõrvar, kes on tulnud Los Angelesse, et kõrvaldada viis narkokartelli jaoks ebamugavat isikut. Olude sunnil kaaperdab ta Maxi takso ning teeb järgmise ettepaneku: kui Max hakkab talle autojuhiks, on tal lootust ellu jääda.

Los Angelese politsei ja FBI nende kannul ning halastamatu Vincent tagaistmel, kogeb Max oma senise elu kõige kohutavamat ööd, mis võib jääda ka viimaseks.

?Collateral ? ohtlik reisija? on meisterlik põnevusfilm, mille lavastajaks ja stsenaristiks on Ameerika kino suurkuju Michael Mann.

Autor: ÄP

Hetkel kuum