• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pehme mööbel müüb endiselt hästi

  Müügiedu naudivad valdavalt konkreetsed ? heledad või tumedad ? toonid ning pehme mööbel.
  AS Silikaat Mööbli sisustuskaubamajast Aatrium tellitakse kõige rohkem Skandinaavia stiilis mööblit. ?Oleme täheldanud, et meie kliendid eelistavad rahulikke toone ja konkreetsust slaavilikule detailirohkusele,? räägib Aatriumi müügijuht Lemme Heinleht. Praegu kaob Aatriumi poest kõige kiiremini neljakandiline diivanvoodi nimega Kiivi. ?Kiivi on lihtsalt mugav ja praktiline: hommikul tõstad kaks nurka üles ja saad endale diivani,? põhjendab Heinleht eseme populaarsust. Praegu müüvad hästi ka erinevad tugitoolid, mis tihti leiavad endale koha soomlaste kodudes.
  ?Iskusse tulevatel klientidel on kõrgendatud kvaliteedinõudmised, hea maitse ning soov luua isikupärast kodu,? räägib Isku tegevjuht Riho Lass. Iskule kuulub Skandinaaviamaade suurim mööblitehas, kus kõik ise valmistatakse. ?Piltlikult öeldes: puu läheb ühest otsast sisse ja teisest tuleb tool välja,? selgitab Lass. Puu, mis ühest otsast sisse läheb, on valdavalt kask ja just kasepuust tehtud mööblit Iskust kõige rohkem ostetaksegi.
  ?Tavaliselt lähevad kõige paremini müügiks äsja reklaamitud tooted,? nendib Asko müügijuht Olev Vahemaa. Pidevalt hästi müüvad diivanid ja madratsid ning populaarne on võimalus sarju jupikaupa täiendada. Ka Mööblimajas on minevaim artikkel pehme mööbel. Värvidest langeb nii Mööblimaja kui ka Asko klientide valik tavaliselt heledamatest toonidest bee?ile ja tumedamatest toonidest punasele või pruunile.
  Interenetis tegutsevat mööblikaubamaja On24 külastab päevas ligikaudu 5000 inimest. Eelistused on klientidel väga erinevad, kuid enim müüakse sooduspakkumises olevaid tooteid.
  Kõige rohkem ostetakse kontoritoole, köögimööblit ja köögilaudu. Hästi lähevad müügiks ka riidekapid, voodid ja pehme mööbel, mille populaarsusele aitab kaasa üle-eestiline tasuta kojuvedu, kui toote hind ületab 2000 krooni. Koguseliselt oli 2004. aasta kõige suurema läbimüügiga toode männipuidust söögitoatool. ?Söögituppa ostetakse toole mitu tükki korraga, sellepärast neid nii palju ongi müüdud,? räägib On24 müügijuht Kerli Pool. Viimistluse poole pealt eelistavad On24 kliendid naturaalse lakiga männipuitu ning kirsitoonis laminaati.
  Pärnus tegutseva ASi Papera juhataja Peedo Plado sõnul läheb nende kaupluses kõige paremini kaubaks odavam pehme mööbel. ?Kuna elutuba on suhteliselt lihtne muuta, ostetakse palju sisustust just sinna,? lisab Plado.
  Uudisena võidavad populaarsust õhulised ja väikesed sektsioonid, mis ei meenuta kuidagi nõukogudeaegseid tervet seina katvaid hiiglasi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Teder: raha räägib. Endiselt
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Mõnedes Euroopa riikides on jätkuvalt esiplaanil äri- ja majanduslikud huvid, mitte sõda Ukrainas. Ja seda täiesti avalikult, kirjutab endine õiguskantsler Indrek Teder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
USA uute kodude müük langes 9 aasta kiireimas tempos Kõrged laenuintressid survestavad nõudlust
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
USAs langes uute kodude müük aprillis viimase üheksa aasta kiireimas tempos, nõudlust mõjutasid negatiivselt kõrge inflatsioon ning kodulaenu intresside hüppeline tõus, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Töötajad peavad mainekaks tööandjaks energiafirmat, tudengid Microsofti
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Töötavate inimeste jaoks on kõige atraktiivsemad tööandjad riigi või kohaliku omavalitsuse infrastruktuuriettevõtted, tudengid hindavad Microsofti Eesti arenduskeskust, LHVd ja Pipedrive’i, näitab Kantar Emori tööandjate maine pingerida.
Parim juht Madis Toomsalu: Eesti parim juht on hoopis mu ema
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.
Konkursi parim juht 2022 ja LHV Grupi juht Madis Toomsalu rääkis tunnustuse teada saamise järel, et peab Eesti parimaks juhiks hoopis oma ema.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.