Domina ja Marhaba asuvad koostööle

ÄP 15. november 2004, 00:00

?Kuna Tallinnast läheb igal nädalal Egiptusesse kuus erinevat t?arterlennukit, võidaks klient kindlasti, kui saaks ühe reisi piires kasutada eri firmade lennukeid,? selgitas Domina World Traveli tegevjuht Marina Laikjõe koostöö sisu. ?Olles pikka aega analüüsinud klientide tagasisidet, tõdesime, et nädal puhkust pole paljudele reisiks piisav, kaks nädalat on aga sageli liiga pikk reisiaeg. Seega otsustasime hakata pakkuma 12- ja 8päevaseid soodsaid pakette, kus Egiptusesse viib turisti ühe firma lennuk ning tagasi toob teise firma lennuk.?

Tegu on pilootprojektiga, nii Domina kui ka Marhaba jätkavad kumbki senisel viisil oma reisipakettide tootmist ja müümist. Ühisprojekti raames eraldavad mõlemad firmad oma iganädalastest lennukohtadest mingi hulga teise firma lendudega saabunud turistide tagasitoimetamiseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing