Venemaa teel elektroonilise tollimiseni

ÄP 16. november 2004, 00:00

Nimelt on Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni (ERAA) andmeil Vene Riigiduumale esitatud seaduse projekt, mis on ette nähtud võitlemaks korruptsiooniga Vene tollis. Dokumendiga hakatakse reguleerima küsimusi, mis on seotud tollimaksumuse õigsuse ülevaatamise ja kontrolliga. Lisaks on see ka seadusandlikuks baasiks tolli üleminekuks elektroonilisele deklareerimisele. Eesmärgiks on kiiremas korras varustada enamik tollipunkte süsyeemiga, mis võimaldaks tolli tööd läbipaistvamaks ja kiiremaks muuta.

Paberivaba tehnoloogia lihtsustab ja kiirendab dokumentide vormistamist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing