Eestil võimsaim stend Peterburi toidumessil Peterfood 2004

Inno Tähismaa 24. november 2004, 17:09

Peterburis 23.-26. novembril toimuval toidumessil Peterfood 2004 on Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja Eesti tootjaid ühendav stend messi silmapaistvaim.

Peterburi regioonile suunatud, 12-ndat korda toimuval rahvusvahelisel toidumessil osaleb Eesti ühisstendiga esimest korda, edastas põllumajandus-kaubanduskoda (EPKK). Koja infotalituse spetsialist Ene Kärner ütles pressiteate vahendusel, et on hea, et Eesti firmadel on nii suur huvi messil osalemise vastu. 'Loodan väga, et messil osalemine ning saadud kontaktid ennast ka õigustavad,? märkis Kärner.

Huvi Eesti firmade vastu oli suur juba messi avamispäeval.100 m2-l EPKK ühisstendil on firmadest esindatud AS Nõo Lihatööstus, AS Tallinna Piimatööstus, AS Kohuke, AS Salvest, AS Tartu Veski, AS Võru Juust, AS Valio Eesti, TÜ Agroberry Tootjate Ühistu ja AS Werol Tehased. TÜ Agroberry Tootjate Ühistu juhatuse liige Aare Miller ütles pressiteate vahendusel, et põhirõhk on messil uute kontaktide ja partnerite leidmisel.

Messil pakutavast paistab Eesti toodang silma eelkõige kvaliteedi poolest. Peterfoodi külastajaile Parmisani juustu tutvustava AS Võru Juustu müügijuhi Heiki Pensa sõnul on uue toote kohta palju küsitud ja kiidetud ka siinsel turul juba tuntud Atleet juustu. Kiidusõnu toodete kvaliteedi kohta on degusteerijailt saanud ka Tallinna Piimatööstuse ning AS Salvesti tooted. Enamike Eesti eksponentide huvi on luua kontakte toidukettidega ja tutvuda Peterburi regiooni turuga.

EPKK ühisstend on Peterfood 2004 toidumessi suurim ja silmapaistvam ning on pälvinud paljude tähelepanu ja imetluse. Eesti stendi kujunduse autor on kujunduskunstnik Marju Liigand.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing