Viimsis põles hommikul lihatööstus maha

Inno Tähismaa 24. november 2004, 16:16

Viimsis põles hommikul maha lihatööstus, mis tootis lihasaadusi peamiselt Viimsi rahvale.

Päästeteenistuse pressiesindaja Ott Laido edastas, et täna kell 04:34 sai Põhja-Eesti Häirekeskus teate tulekahjust Harjumaal Viimsis Rohuneeme teel. Põles kahekorruseline kivist hoone, mille teisel korrusel asusid kontorihooned, alumisel korrusel liha tootmishoone ja -kauplus. Sündmuskohale saabusid kokku 9 operatiivsõidukit. Kustutustöödel kasutati lisaks tavapärastele vahenditele ka ketaslõikureid ja lammutusriistasid. Vett transporditi nii põhi- kui paakautodega. Tööd lõpetati 13:15 paiku. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Tervel majal on tugevad kahjustused. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

AS Viimsi Lihatööstuse osanik ja nõukogu liige Andrus Väljaots ütles põlengut kommenteerides, et tööstus läks öösel põlema ja pole veel selge, millest. ?Eksperdid on siin ja vaatavad,? märkis ta. Samuti pole veel selge, kui suur on põlengu tagajärjel tekkinud kahju.

Väljaots ütles, et tööstuse vara oli kindlustatud. Tema sõnul on kavas pärast kindlustuselt raha kättesaamist tööstus taastada.

Viimsi Lihatööstuses töötab 24 inimest, ettevõtte aastakäive on 10 miljonit krooni ja vara maht 4 miljonit krooni. Ettevõte tootis ja müüs vorste, sinke ja liha peamiselt Viimsi rahvale.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing