• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viimsis põles eile maha lihatööstus

  Päästeteenistuse pressiesindaja Ott Laido edastas, et eile kell 04.34 sai Põhja-Eesti häirekeskus teate tulekahjust Harjumaal Viimsis Rohuneeme teel. Põles kahekorruseline kivist hoone, mille teisel korrusel asusid kontorihooned, alumisel korrusel liha tootmishoone ja -kauplus. Sündmuskohale saabusid kokku üheksa operatiivsõidukit.
  Kustutustöödel kasutati peale tavapäraste vahendite ka ketaslõikureid ja lammutusriistasid. Vett transporditi nii põhi- kui paakautodega. Tööd lõpetati 13.15 paiku. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Tervel majal on tugevad kahjustused. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.
  ASi Viimsi Lihatööstus osanik ja nõukogu liige Andrus Väljaots ütles, et tööstus läks öösel põlema ja pole veel selge, millest. ?Eksperdid on siin ja vaatavad,? märkis ta. Samuti pole veel selge, kui suur on põlengu tagajärjel tekkinud kahju.
  Väljaots ütles, et tööstuse vara oli kindlustatud. Tema sõnul on kavas pärast kindlustuselt raha kättesaamist tööstus taastada. Viimsi Lihatööstuses töötab 24 inimest, ettevõtte aastakäive on 10 miljonit krooni ja vara maht 4 miljonit krooni. Ettevõte tootis ja müüs vorste, sinke ja liha peamiselt Viimsi rahvale.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.