Viimsis põles eile maha lihatööstus

ÄP 25. november 2004, 00:00

Päästeteenistuse pressiesindaja Ott Laido edastas, et eile kell 04.34 sai Põhja-Eesti häirekeskus teate tulekahjust Harjumaal Viimsis Rohuneeme teel. Põles kahekorruseline kivist hoone, mille teisel korrusel asusid kontorihooned, alumisel korrusel liha tootmishoone ja -kauplus. Sündmuskohale saabusid kokku üheksa operatiivsõidukit.

Kustutustöödel kasutati peale tavapäraste vahendite ka ketaslõikureid ja lammutusriistasid. Vett transporditi nii põhi- kui paakautodega. Tööd lõpetati 13.15 paiku. Inimesed õnnetuses vigastada ei saanud. Tervel majal on tugevad kahjustused. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

ASi Viimsi Lihatööstus osanik ja nõukogu liige Andrus Väljaots ütles, et tööstus läks öösel põlema ja pole veel selge, millest. ?Eksperdid on siin ja vaatavad,? märkis ta. Samuti pole veel selge, kui suur on põlengu tagajärjel tekkinud kahju.

Väljaots ütles, et tööstuse vara oli kindlustatud. Tema sõnul on kavas pärast kindlustuselt raha kättesaamist tööstus taastada. Viimsi Lihatööstuses töötab 24 inimest, ettevõtte aastakäive on 10 miljonit krooni ja vara maht 4 miljonit krooni. Ettevõte tootis ja müüs vorste, sinke ja liha peamiselt Viimsi rahvale.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:55
    Otsi:

    Ava täpsem otsing