Mobiilioperaatorid kogunevad jaanuaris ümarlauale

Liis Kängsepp 15. detsember 2004, 13:35

Jaanuaris kogunevad mobiilsideoperaatorid ümarlauale, kus arutatakse mobiilside turunduskommunikatsiooni, teatas Bravocom.

Bravocomi poolt tõstatatud küsimus ausa konkurentsi põhimõtete ja läbipaistva hinnaesitluse rakendamisest mobiilisektoris tuleb arutlusele Sideametis toimuval regulaarsel operaatorite ümarlaual jaanuaris. Lisaks Sideametile ja mobiilioperaatoritele osalevad ümarlaual ka Tarbijakaitseamet ja Konkurentsiamet.

?Näeme, et täna mobiilisektoris kasutatavad võtted on lähedal tarbija eksitamisele ning ausa konkurentsi põhimõtete rikkumisele. Seoses numbrivabadusega ning konkurentsi tihenemisega võib aga olukord veelgi halveneda ning mõjuda kahjulikult mobiilisektori mainele tervikuna,? lausus Bravocomi juhatuse esimees Peep Põldsamm.

Tarbija usalduse ning ausa konkurentsi vastu suunatud tegevuste näiteks tõi Põldsamm mitmesugused trahvid, eritasud ning keerulise ja eksitavalt mõjuva hinnaesitluse, samuti sooduspakkumistele peenikeses kirjas lisatud kitsendavad lisatingimused, mis pakkumise peaaegu mõttetuks muudavad.

Bravocom on käesoleva aasta novembris turule tulnud Eesti esimene mobiilside teenusoperaator, mis põhineb 100-protsendiliselt kohalikul kapitalil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing