Microsoft alustas koostööd Riigikaitse Edendamise Sihtasutusega

23. detsember 2004, 11:47

Microsofti ja Riigikaitse Edendamise SA koostöö tulemusena sai Meegomäel asuv Kaitseväe Võru Lahingukooli 21kohaline arvutiklass vajaliku tarkvara.

Tuleval aastal toetab Microsoft sihtasutuse poolt üle Eesti veel viie arvutiklassi avamist, teatas ettevõte.

?Sarnaselt teistele valdkondadele toetub ka riigikaitse üha enam infotehnoloogiale. Seejuures on oluline, et kaitseväelastel oleksid head baasteadmised, aga ka spetsiifilised riigikaitset puudutavad IT-oskused,? ütles Arne Kaasik, Microsofti Eesti esinduse juht. ?Mul on heameel, et saame kaasa aidata nende teadmiste ja oskuste omandamisele meie tarkvaralahenduste ja koolitusprogrammide läbi.?

'Me oleme siiralt õnnelikud selle üle, et IT-firmad, Microsoft nende hulgas, on Kaubanduskoja initsiatiiviga kaasa tulnud ning panevad oma õla alla kaitseväe kaasajastamisele, väljendades seeläbi oma kodanikualgatust ja kaitsetahet,? ütles Riigikaitse Edendamise SA juhatuse esimees Siim Raie.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing