Viciunai Balticu 2005. a. esimese poolaasta käive oli 80,3 miljonit krooni

Külmutatud ja jahutatud toiduainete müügi- ja logistikateenust osutav Viciunai Baltic OÜ 2005. a. esimese poolaasta käive kasvas 80,3 miljoni kroonini

Möödunud aasta sama perioodi 50,3 miljoni krooniga võrreldes oli kasv 59,6 protsenti.

2005. aastal plaanib ettevõte saavutada vähemalt 165 miljoni kroonise läbimüügi. 2004. a. oli Viciunai Baltic OÜ käive 125 miljonit krooni.

?Eestlased on leedulaste heeringatooted hästi omaks võtnud,? ütles Viciunai Baltic OÜ juhatuse esimees Mauno Leppik. ?Kindlust ettevõtte tegevusse lisab ka Viciunai Grupi jätkuv laiahaardeline tootearendus, mis toob meie kõigi toidulauale uusi huvitavate maitsetega toite,? lisas Leppik.

?Kõigis põhilistes meie müüdavates tootegruppides võime täheldada tugevat, stabiilset kasvu,? sõnas Viciunai Baltic OÜ marketingidirektor Toini Aps. ?Eriliselt võib välja tuua ?Vici? heeringafileede ja jahutatud krabipulkade populaarsuse tõusu,? täiendas Aps.

Hetkel kuum