1. november 2005 kell 9:15

Kinnitati Pärnu linnavalitsuse struktuur ja liikmed

Uue linnavalitsuse strukruuri järgi on Pärnul linnapea, neli abilinnapead ja üks linnavalitsuse liikme koht.

Pärnu uues Mart Viisitamme juhitavas linnavalitsuses kureerib haridus ja kultuurialal abilinnapea ametis endine volikogu esimees ja Keskerakonna liige Margus Tammekivi, majanduselu juhib Res Publicasse kuuluv Raul Sarandi, kes töötas eelmises koosseisus abilinnapeana planeeringute alal. Rahanduse abilinnapea on Rahvaliidu liige Cardo Remmel ning planeeringute ala eest vastutab Isamaaliitu kuuluv Mart Alliku, kes on kuulunud üleeelmise linnavalitsuse koosseisu.

Linnavalitsuse liikmena turvalisuse alal asub ametisse Simmo Saar, kes on töötanud Haabersti Linnaosa Valitsuse avalike suhete nõunikuna, Keskerakonna väljaande Kesknädal levi direktorina ja Sotsiaalministeeriumis välissuhete spetsialistina.

Viisitamm kinnitati täna ametisse 23 poolthäälega.

Autor: Gert D. Hankewitz

Hetkel kuum