• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Päevaleht ja Eesti Meedia hakkavad tasuta ajalehte välja andma

  Ajaleht hakkab ilmuma alates 1. detsembrist 2005 Tallinnas nii eesti kui ka vene keeles. Hiljem lisanduvad teised linnad.
  Eesti Päevalehe AS on tasuta ajalehte Linnaleht välja andnud juba üheksa aastat ning kokku on Tallinna, Tartu ja Pärnu Linnalehe kasum 2 miljonit krooni aastas. Nüüd viis Eesti Päevalehe AS Linnalehed eraldi ettevõttesse AS Linnaleht ja müüs 50% selle äriühingu aktsiatest Eesti Meediale.
  ASi Linnaleht juhatusse kuuluvad Linnalehtede ärijuht Eve Maremäe ja peatoimetaja Tiina Kangro.
  Tasuta ajalehed on maailmas kõige kiiremini arenev trükimeedia liik. Eesti Päevaleht ja Eesti Meedia on veendunud, et ka ühiselt asutataval ajalehel on suured arenguvõimalused ning sellest võiks saada üks Eesti populaarsemaid ajalehti.
  Eesti Päevalehe vastutava väljaandja Aavo Koka sõnul on majanduslikult kindlam anda tasuta uudistelehte välja koos Eesti Meediaga. Ühtlasi välistab see ka konkurendi tekke. ?Elu on näidanud, et kui oli mitu Õhtulehte ehk Sõnumileht ja Õhtuleht, siis oli see raske mõlemale,? sõnas Kokk
  Tema sõnul on tasuta uudistelehe mõtet mõlgutatud aastaid, konkreetse kuju sai see aga suvel. Ning sügisel istuti Eesti Meediaga ühise laua taha. Enne seda oli asja vastu huvi tundnud ka Läti Diena.
  Eesti Meedia juhatuse esimehe Mart Kadastiku sõnul sellist väljaannet nagu tasuta uudisteleht hetkel Eesti turul pole ja partnerlus Päevalehega tundus kõige töökindlam. ?Koos välja andes saab leht tugevam ja katab trükivõimalustest lähtuvalt Eestit paremini. Ning annab võimaluse mitmes punktis trükkida,? lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.