Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Investori kalender

  T 29. novemberKoninklijke Ahold NV ? majandustulemusedUSA ? kestvuskaupade tellimused, okt 2005; tarbijausaldusindeks, nov 2005
  K 30. novemberSaku Õlletehas ? majandustulemusedUSA ? sisemajanduse kogutoodang, III kv 2005
  N 1. detsemberTallink ? aktsiate viimane märkimispäevWarner Music Group ? majandustulemusedUSA ? autode müük, nov 2005
  R 2. detsemberUSA ? töötuse määr, keskmine palk ja töönädala pikkus, nov 05
  E 5. detsemberDole Food ? majandustulemused
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Ekspert: uute autode ostmine võib muutuda paljudele ülejõukäivaks
Autoturul on käimas fundamentaalsed muutused, kus autotootjad keskenduvad aina rohkem elektriautodele. Samal ajal võib nõudlus uute autode järele üldise hinnatõusu tõttu hakata vähenema, kirjutab Luminor Liisingu juht Andrus Soodla.
Autoturul on käimas fundamentaalsed muutused, kus autotootjad keskenduvad aina rohkem elektriautodele. Samal ajal võib nõudlus uute autode järele üldise hinnatõusu tõttu hakata vähenema, kirjutab Luminor Liisingu juht Andrus Soodla.
Venemaa avab võlakirjaturu "mitte-vaenulikele" investoritele
Venemaa taasavab oma võlakirjaturu nn sõbralike riikide kauplejatele. Turg on suletud olnud peaaegu kuus kuud, alates Venemaa sissetungist Ukrainasse.
Venemaa taasavab oma võlakirjaturu nn sõbralike riikide kauplejatele. Turg on suletud olnud peaaegu kuus kuud, alates Venemaa sissetungist Ukrainasse.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand: kui iseloomud ei klapi, siis koostööd ei tule
Mitu aastat Coop Eestit juhtinud, siis Margus Linnamäe kutsel Apollo Grupi etteotsa läinud ning sealt idufirmasse Eurora lahkunud Jaanus Vihand soovis enne A. Le Coqi juhi positsiooni vastu võtmist näha, kuidas ettevõtte nõukogu tasandil suhted on.
Mitu aastat Coop Eestit juhtinud, siis Margus Linnamäe kutsel Apollo Grupi etteotsa läinud ning sealt idufirmasse Eurora lahkunud Jaanus Vihand soovis enne A. Le Coqi juhi positsiooni vastu võtmist näha, kuidas ettevõtte nõukogu tasandil suhted on.
Arvustus. Dacia Jogger oleks nagu odavamate hindadega ajast välja vupsanud
Metsik inflatsioon lööb valusalt rahatasku pihta, uued autod läinud liiga kalliks ning linnamaasturid ei kõlba? Astuge siiapoole …
Metsik inflatsioon lööb valusalt rahatasku pihta, uued autod läinud liiga kalliks ning linnamaasturid ei kõlba? Astuge siiapoole …
Jaan Tootsi inetu pardipoja lugu: kõrged pürgimised, valusad kukkumised ja nimi maffiaskeemil
Keskerakonna esimeheks püüdlev Jaan Toots alustas karjääri Edgar Savisaare ihukaitsjana, tegi vahepeal hüppe erasektori kõrgetele kohtadele ja tuli siis poliitikasse tagasi. Siiski on tema katsed pürgida kõrgetele positsioonidele alatasa nurjunud. Olles vahel isegi võitnud, on ta hüljatud või pistetud kahtlasesse seltskonda.
Keskerakonna esimeheks püüdlev Jaan Toots alustas karjääri Edgar Savisaare ihukaitsjana, tegi vahepeal hüppe erasektori kõrgetele kohtadele ja tuli siis poliitikasse tagasi. Siiski on tema katsed pürgida kõrgetele positsioonidele alatasa nurjunud. Olles vahel isegi võitnud, on ta hüljatud või pistetud kahtlasesse seltskonda.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.