• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Festival Plektrum Von Krahlis

  9. detsembril kell 22 saab Von Krahlis alguse uus peosari nimega Plektrum. Kolmes vast remonditud saalis püstitatakse üheks õhtuks dekoratsioonid ning antakse avapauk eklektilisele muusika- ja kunstiparaadile.
  Teatrisaalis astub lavalaudadele Soome legendtrio Acid Kings, kes on üle maailma tuntud kui oldskool acidtechno elluärataja ning selle edukaim viljeleja. Õhtu teine täht on Leedu neljaliikmeline grupp FuseDMARc, keda võib võrrelda artistidega Massive Attack ning Portishead. Trummid, bass, rütmimasin ning björkilikult hüpnotiseeriva häälega naislaulja loovad madalate käikudega kaasakiskuvalt elavat muusikat. Eesti poole pealt esitleb esmakordselt uue albumi materjali elektroonika-punkbänd Popidiot ning Eesti oma minimal techno kuningas Kreck.
  Von Krahli baaris keerutavad vinüüle Riia alternatiivmuusikastseeni ühed aktiivsemad liikmed Pooka ja Max Brannslokker, koondnimega Polaris Pulsations. Eestit esindavad Koit Raudsepp ning Plektrumi resident, eklektilise muusikapagasiga Junior Jay, techno-üritust Stereo ÖÖ korraldav Rakett ning uustulnukad Juss & Skeido.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.