ÄP fototoimetus • 11. detsember 2005 kell 22:00

Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühing

Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühingu (EJKÜ) eesmärgiks on energeetikavaldkonnas tegutsevate ettevõtete kompetentside koondamine ning erialase info, teabe ja kogemuste jagamine.

EJKÜ koduleheküljel on saadaval erialane kirjandus, rida soovitusi kaugkütte korraldamiseks, koolitusinfo ning info projektide ja uuringute kohta. Rikkalik on ka tarbijatele suunatud informatsioon, mis sisaldab muuhulgas ka põhjalikku kaugkütte ja lokaalse kütte võrdlust ning kummagi positiivseid ja negatiivseid külgi. Ülevaatlik on ka kaugkütte kohta käiv statistika aastate lõikes. Huviline saab tutvuda ka kehtivate soojusenergia hindadega Eesti linnades ja asulates.

Leheküljel on saadaval ka aastaväljaande Eesti Energeetika ülevaated alates 1991. aastast.

EJKÜ lehekülg on eesti ja inglise keeles.

Autor: ÄP

Hetkel kuum