22. detsember 2005 kell 22:00

Pärnus lõpetavad aasta teatritähed

Pärnu pakub võimalust kuulata aasta viimasel päeval muusikalisi tervitusi näitlejatelt üle Eesti ning jätkata õhtut ööklubis esmalt buffet? lauas ja seejärel tantsupõrandal läbi aegade parima muusika saatel.

?Kontsert on kindlasti ainulaadne, eksklusiivne ja rõõmus,? rääkis selle korraldaja Ursula Hansalu.

Kontserdimaja laval astuvad üles Evelin Pang, Hele Kõre, Diana Klas, Priit Võigemast, Hannes Kaljujärv, Jüri Lumiste, Andres Dvinjaninov, Jüri Aarma, Riho Kütsar, Jaan Willem Sibul ja Peeter Volkonski ning Toomas Lunge ansambel.

Kavas kuuleb laule, mille ?anri on raske üheselt määratleda. Lauldakse nii Horoskoobist tuntud laule kui ka etendustest pärit lugusid ning lihtsalt poppi. Ursula Hansalu sõnul on iga näitleja valinud oma lemmiklaulu, mõni ka rohkem kui ühe. Päris mitu lugu esitatakse mitmekesi. ?Eks seal ole parsjagu improvisatsiooni ja äraarvamatust,? viitas Hansalu sellele, et laval on ju ikkagi näitlejad.

Kahetunnise kontserdi järel on parasjagu aega, et teha jalutuskäik tuledesäras Pärnus ning jõuda kella kaheksaks ranna äärde klubisse Sunset, kus on ootamas rikkalik buffet. Hansalu sõnul on seegi esmakordne katsetus klubis Sunset ning kui see hästi korda läheb, korratakse seda edaspidistelgi aastavahetustel. Kes mujal einestamist eelistavad, on klubisse oodatud kell 22.00, kui hakkab mängima tantsumuusika. Suures saalis mängivad lõppeva aasta parimaid ja popimaid hitte DeeJay AAV, Yep ja Lang DJ Team. Ursula Hansalu meenutas veel, et Sunsetis tegutseb vanemale publikule suunatud retroklubi Star Café. Uusaastaööl keerutab seal läbi aegade parima muusika plaate Elmu ?The King Of Retro? Sadulsepp. Südaööd ja uue aasta saabumist ilmestab Pärnu rannas korraldatav ilutulestik, mida on oodatud vaatama kõik, kes soovivad uue aasta vastu võtta merehõngulisena.

Autor: Ülle Hallik

Hetkel kuum