• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pärnus lõpetavad aasta teatritähed

  Pärnu pakub võimalust kuulata aasta viimasel päeval muusikalisi tervitusi näitlejatelt üle Eesti ning jätkata õhtut ööklubis esmalt buffet? lauas ja seejärel tantsupõrandal läbi aegade parima muusika saatel.
  ?Kontsert on kindlasti ainulaadne, eksklusiivne ja rõõmus,? rääkis selle korraldaja Ursula Hansalu.
  Kontserdimaja laval astuvad üles Evelin Pang, Hele Kõre, Diana Klas, Priit Võigemast, Hannes Kaljujärv, Jüri Lumiste, Andres Dvinjaninov, Jüri Aarma, Riho Kütsar, Jaan Willem Sibul ja Peeter Volkonski ning Toomas Lunge ansambel.
  Kavas kuuleb laule, mille ?anri on raske üheselt määratleda. Lauldakse nii Horoskoobist tuntud laule kui ka etendustest pärit lugusid ning lihtsalt poppi. Ursula Hansalu sõnul on iga näitleja valinud oma lemmiklaulu, mõni ka rohkem kui ühe. Päris mitu lugu esitatakse mitmekesi. ?Eks seal ole parsjagu improvisatsiooni ja äraarvamatust,? viitas Hansalu sellele, et laval on ju ikkagi näitlejad.
  Kahetunnise kontserdi järel on parasjagu aega, et teha jalutuskäik tuledesäras Pärnus ning jõuda kella kaheksaks ranna äärde klubisse Sunset, kus on ootamas rikkalik buffet. Hansalu sõnul on seegi esmakordne katsetus klubis Sunset ning kui see hästi korda läheb, korratakse seda edaspidistelgi aastavahetustel. Kes mujal einestamist eelistavad, on klubisse oodatud kell 22.00, kui hakkab mängima tantsumuusika. Suures saalis mängivad lõppeva aasta parimaid ja popimaid hitte DeeJay AAV, Yep ja Lang DJ Team. Ursula Hansalu meenutas veel, et Sunsetis tegutseb vanemale publikule suunatud retroklubi Star Café. Uusaastaööl keerutab seal läbi aegade parima muusika plaate Elmu ?The King Of Retro? Sadulsepp. Südaööd ja uue aasta saabumist ilmestab Pärnu rannas korraldatav ilutulestik, mida on oodatud vaatama kõik, kes soovivad uue aasta vastu võtta merehõngulisena.
  Autor: Ülle Hallik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.