Vabaduse väljaku parklad esmaspäeval suletud

Liis Kängsepp 23. veebruar 2006, 10:22

Esmaspäeval toimub Tallinnas Vabaduse väljakul Torino olümpiamängude medalivõitjate tervitustseremoonia ning seega on väljaku parklad suletud.

Seoses sellega soovitab Tallinna linnavalitsus kõigil, kes soovivad üritusel osaleda ja ka neil kelle töökoht on Tallinna kesklinnas, parkida oma auto juba esmaspäeva, 27. veebruari hommikul Vabaduse väljakust võimalikult kaugele.

Tallinna avalike suhete direktori Ain Saarna sõnul soovitasid politsei ja päästeamet viia ürituse üle Vabaduse väljakule, kuna üritusele on oodata palju rahvast ja Raekoja plats võib jääda kitsaks.

Medalivõitjate tervitustseremoonia algab 27. veebruaril kell 18 Vabaduse väljakul. Olümpiavõitjad peaksid kohale jõudma kella 19 paiku.

Liiklusteenistuse direktori Mati Songisepa sõnul on Vabaduse väljaku tasuline parkla laupäeval ja pühapäeval osaliselt avatud. Esmaspäeval, 27. veebruaril, on Vabaduse väljaku tasuline parkla ja ka linnavalitsuse hoone ees olev sõidusuundade vaheline parkla suletud.

Politsei ja liikluskorraldajad on kokku leppinud, et juhul kui olümpiamängude medalivõitjate tervitustseremooniale tulnud inimesed ummistavad liikluse Vabaduse väljakul rakendatakse operatiivselt samasugust liikluskorraldust nagu kaitsejõudude paraadi ajal. Trollibussid sõidavad kuni Kaarli kirikuni ja autobussid suunatakse ümbersõidu marsruudile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing